Símbol Guanyarem

Notícies

Notícia

Conclusions dels quatre dies de la campanya GUANYAREM

Després de quatre dies de campanya, la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes resumeix la seva campanya Guanyarem amb les següents dades: Més de 550 personalitats exhibides de 60 esports diferents; al voltant d’un centenar han jugat amb la selecció espanyola, una setantena han estat campions del món, uns 50 han participat en Jocs Olímpics dels quals la meitat han guanyat una medalla. 

El director de la campanya, Xavi Torres, vol agrair el suport a tots aquests esportistes que s’han manifestat al costat de l’esport català i de la seva extraordinària força i que, com a conseqüència, visualitzen un futur més esplendorós per als més de tres milions de persones (base, amateur, lleure i professional) que practiquen esport al nostre país. També vol recordar el posicionament respectable de tots aquells que per diverses circumstàncies han preferit no ser-hi. Estem convençuts que ells també estan al costat de l’esport català.

Demà 11 de setembre Catalunya entra en campanya política de partits i, per tant, Guanyarem farà un pas enrere. El món de l’esport català ha reivindicat les seves necessitats durant quatre dies, per primera vegada a la història de manera col·lectiva i a través d’una campanya esportiva i positiva (sense anar contra ningú). Ara espera els resultats de les eleccions del proper dia 27 per a posar-se a treballar i satisfer els seus anhels. La Plataforma i totes les entitats esportives que han col·laborat en la campanya vetllaran perquè les autoritats competents en matèria esportiva compleixin el mandat dels esportistes.  

Guanyarem continua viva de manera transversal per a tots els ciutadans de Catalunya que practiquen i/o senten l’esport de manera especial. Que es facin la foto aixecant el polze, que la pengin a la xarxa, que l’enviïn als seus amics i que l’esperit de la campanya no s’aturi fins que les necessitats estiguin cobertes. L’esport és una autèntica escola de la vida, una eina educativa tan poderosa que com més ferma sigui millors generacions de persones tindrem en el futur i, com a conseqüència, serà més fàcil la construcció d’un país socialment més estable i pròsper.

Moltes gràcies.

Guanyarem!